El passat 5 de maig es va celebrar la 10a Nit dels Premis El Pont d’Esplugues, una gran festa de reconeixement a persones, entitats i empreses vinculades al municipi que destaquen per la seva activitat. El CEM Les Moreres va ser l’escenari on es van fer entrega d’aquests guardons –que es concedeixen cada quatre anys–, en una gala conduïda pel periodista i showman Marc Giró, i que va reunir prop de 350 persones.

Entre tots els premis atorgats es troben 4 empreses d’Esplugues:

El Premi a l’Activitat Empresarial va ser per a Nestlé España SA “per la seva aposta per localitzar a Esplugues el hub digital de la companyia a nivell internacional”.

El Premi al Foment de la Igualtat, que es va introduir en la passada edició,va anar per al programa formatiu Gira Mujeres de Coca Cola European Partners –empresa amb seu a Esplugues–, “que té com a objectiu l’empoderament de dones de tota Espanya” a través de l’emprenedoria.

L’empresa Organic Africa Chocolate, que elabora xocolata a Sierra Leone i té obrador a Esplugues, va rebre el Premi a la Solidaritat per “l’elaboració d’un producte orgànic, tot tenint cura de la comunitat africana d’origen i del medi ambient”.

Per últim, en aquesta edició s’ha incorporat un nou guardó, el Premi a la Innovació, que va ser per a l’empresa espluguina Edser Labs “per la implementació d’eines innovadores i pioneres amb l’objectiu d’assolir la fabricació de productes ortopèdics a mida que millorin la vida de les persones que en necessiten”.

El personal que va lluitar contra la Covid, Joan Manuel Serrat, Juan Carlos Unzué o el Club Handbol Esplugues, entre d’altres, van rebre també distincions.

Podeu consultar tota la informació al web municipal d’Esplugues.