Aquest 15 de desembre hem celebrat l’Assemblea General Extraordinària de l’Associació Empresarial Esplugues Innova a la Masia d’Esplugues, que ha servit, entre d’altres, per fer un balanç general de 2022 i presentar novetats de cara al proper any.

Una d’aquestes novetats és que Esplugues Innova es converteix en una figura jurídica, amb el propòsit de fer d’intermediaris entre els seus associats i aliats estratègics per a la consolidació de plans energètics.

També hi han canvis en la Junta Directiva d’Esplugues Innova. Per una banda, Marta León passa a ser tresorera de l’Associació; i per una altra, Jose Manuel Criado entra com a nou secretari.

L’Assemblea ha servit també per a comunicar i donar la benvinguda a quatre noves empreses que s’han incorporat com a associades: SEMIC, GALENICUM, RENAULT i MINDRIL.

En un altre apartat, s’ha presentat el nou material corporatiu (bloc, bolígraf i tríptic informatiu) que servirà per reforçar la imatge i publicitar els serveis i beneficis de formar part d’Esplugues Innova.

 

Finalment, agrair la ponència la Verónica González Peña d’ICONBETHA, empresa associada a Esplugues Innova, per la seva presentació de «12 passos per crear la teva marca personal». On vam poder parlar de la importància de construir una marca professional, ja que, tal com va manifestar la Verónica, «la marca personal és el teu principal actiu».

En acabar, es va poder gaudir d’un aperitiu i una estona de networking.

Desayuno