L’associació empresarial Esplugues Innova torna a col·laborar per segon any consecutiu amb el programa Esplugues Talent, una iniciativa que promou, en format concurs, la cultura emprenedora entre l’alumnat de secundària de la ciutat, creada i dirigida per Talent Factory i impulsada per l’Ajuntament d’Esplugues.

El projecte té per objectiu principal el de treure a la llum el talent emprenedor dels estudiants i propiciar l’esperit emprenedor dels joves, així com fomentar el coneixement del món de l’empresa, aportant-los competències i eines que els facilitin l’accés a la cultura emprenedora i la consecució de futurs projectes empresarials que puguin desenvolupar.

Durant el concurs, els i les joves estan acompanyats per empresaris i empresaries locals, que fan de mentors aportant la seva experiencia en el mon empresarial. Entre l’equip de mentoratge, hi han representants d’empreses associades d’Esplugues Innova com CREProjects, BYmyCAR, Abba Garden Hotels i Eurofins. A més, l’associació col·labora com a patrocinadora dels premis.