El passat 13 de juliol, l’Associació Empresarial Esplugues Innova va celebrar una reunió crucial a l’Abba Garden Hotel, on s’havia convocat als associats per informar-los sobre l’estat del projecte de Comunitat Energètica, que ja s’ha presentat a l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE).

Durant la reunió, es van compartir detalls clau sobre el projecte, la subvenció demanada i les dates rellevants pel seu desenvolupament. La proposta te com a objectiu fomentar la col·laboració entre totes les empreses associades per millorar l’eficiència en el consum elèctric i reduir costos.

A més, durant la sessió es van presentar els resultats de l’estudi d’electricitat realitzat per l’empresa associada, Sun Solutions, a aquelles empreses que ho van sol·licitar. A banda dels resultats genèrics, cada empresa ha rebut en privat el seu estudi detallat, amb recomanacions específiques per reduir enormement els costos en les factures d’electricitat i millorar l’eficiència en el consum.

Des d’Esplugues Innova agraïm l’assistència i el compromís demostrat per tots els nostres socis. Continuarem treballant amb dedicació per impulsar iniciatives que promoguin l’eficiència energètica i la sostenibilitat en benefici de les nostres empreses i de l’entorn on operem, Esplugues. Amb el suport i la col·laboració de tots, estem segurs que aconseguirem un futur més verd i responsable.