El dijous passat, 4 d’abril del 2024, des de l’Associació Empresarial Esplugues Innova vam dur a terme la seva primera Assemblea General que va tenir lloc a EGISA, empresa associada. L’esdeveniment, que va reunir un gran nombre de líders empresarials i actors clau de la comunitat empresarial del municipi, va ser testimoni del compromís que tenim a l’associació amb el progrés i la innovació a Esplugues.

L’Assemblea General es va dividir en diverses sessions que van abordar una gran varietat de temes crucials sobre el nostre Pla d’Actuació del 2024. La jornada va començar amb una càlida benvinguda per part d’en Sergio Sánchez, president d’Esplugues Innova, i d’en Carlos Labori, CEO d’EGISA.

Durant la sessió del matí, vam proporcionar informació sobre les noves incorporacions i sortides dels associats, destacant la dinàmica i l’evolució constant de l’associació. A més, vam anunciar l’addició de nous vocals a la junta directiva, que assumiran rols clau als departaments de Sostenibilitat, Residus, Mobilitat i Gestió Urbana. Aquesta expansió a la junta directiva reflecteix el compromís d’Esplugues Innova amb una governança sòlida i una acció proactiva i estratègica orientada al futur.

La col·laboració de les empreses per millorar el teixit empresarial i fomentar el creixement econòmic d’Esplugues és clau. Per això, el nom total d’assistència per part dels associats va ser positiu. En conseqüència, va permetre una participació activa per fer front a tots els punts a comunicar.

Després d’una pausa per al cafè i el networking, la jornada va continuar amb una sessió de treball enfocada al tema crucial d’Equitat en la Innovació: Abordant el Biaix de Gènere en el Desenvolupament dels nostres productes i serveis. Amb aquesta sessió vam reunir representants d’empreses locals del municipi per participar en el taller pràctic, dirigit per Eva Vila-Massanas de WeEqual. Un taller que ens va oferir una oportunitat inavaluable per reflexionar, aprendre i col·laborar en la creació de solucions equitatives i orientades al futur.

Per concloure amb l’Assemblea General, vam donar un fort agraïment a tots els participants i un reconeixement del treball fet. A més, vam comptar amb un calorós comiat del CEO d’EGISA manifestant la seva conformitat i alegria de rebre’ns a les seves instal·lacions.

Agrair-vos a tots/es la vostra assistència. I per a aquells/es que no van poder venir, se’ls hi espera a la pròxima Assemblea General.

A continuació, adjuntem un videoresum del que vam viure durant la jornada.

SUMA’T. Fem xarxa, som connexió!