Ja són varies les empreses que formen part del Club de Beneficis Prèmium d’Esplugues Innova. Coneix els seus membres i els beneficis us que proposen per ser empreses associades:

Execució i desenvolupament de projectes

Promocionem l’assessorament i canvi d’imatge d’espais. La primera visita seria totalment gratuïta per estudiar els espais i fer una proposta de millora.

Espai Coworking

Una setmana gratuïta lloguer de despatx. 20% Dte. lloguer a la sala de formacions. 10% Dte. primer mes pel lloguer de despatx (Permanència de 6 mesos ) i espais flexibles. L’associat que recomani a un altre client, tindrà les mateixes condicions.

Hotel

• 5% de descompte en serveis de restauració i lloguer de salons.
• 10% de descompte en reserva d’habitacions, que es realitzin a través de la nostra pàgina web amb un Promocode.

Solucions TIC

Descompte del 25% en tota la gamma d’equips CISCO de col·laboració per a sales de reunions, espais comuns, despatxos i entorns de treball híbrid. Promoció vàlida fins al 30 d’abril de 2024.

Solucions TIC

Anàlisis de Seguretat de Xarxa per a empreses de més de 15 treballadors. Promoció vàlida fins al 30 d’abril de 2024.

Allotjament

Fent servir un codi exclusiu a la nostra web www.hostal-lami.com els associats tenen un 15% de descompte en les pernoctacions i esmorzars.

Concessionari i reparacions

Concessionari oficial Renault, Dacia i Alpine. T’oferim el millor servei, tant de venda de vehicles com de servei postvenda. Clica i descobreix tot el que et podem oferir!

Banc online

Condicions avantatjoses (compte de benvinguda, TPV: Promoció 12 primeres quotes GRATIS, finançament i assegurances). Contacte: 93 480 94 30 (Pilar Díez).

Creació i redacció d'storytelling

Anàlisi del grau de persuasió dels textos de la pàgina web. 10% de dte. en la redacció dels 3 primers articles de blog + post amb text preàmbul per a RRSS.
Vols un llibre sobre la teva empresa? Tens una història professional que explicar? 20% dte. Amb La Pluma de Rocío